Affiliate Program

Postani naš partner i zaradi novac!

Pridružite se Affiliate Partner Programu Human LAB Hub platforme i iskoristite priliku za zaradu novca dok pomažete u širenju naše zajednice. Možete biti dio nečega velikog i zaraditi novac koji vam može donijeti slobodu da uložite u ono što želite.

Kao naš Affiliate Partner, dobit ćete pristup svom jedinstvenom linku koji će osigurati da vaša zarada od 20% svake pretplate koja dođe putem vašeg linka bude automatski uplaćena na vaš račun. Možete se osloniti na činjenicu da naša platforma nudi vrhunski sadržaj i vrijednost za naše korisnike, što znači da je vaš posao promocije lakši i isplativiji. Nikad nije bilo bolje vrijeme da se pridružite našoj zajednici kao Affiliate Partner i zaradite novac dok pomažete drugima u postizanju svojih ciljeva. Ako želite biti dio nečeg velikog i utjecajnog, ne čekajte više, prijavite se odmah i krenite monetizirati svoj društveni utjecaj!

Sve što trebate napraviti je:

– otići na slijedeću stranicu: https://whop.com/human-lab

– napraviti račun na Whop platformi

– poslati privatnu poruku Mateo (Admin) koja sadrži vaš email s kojim ste se prijavili, i naziv računa koji ste kreirali.

-Zatim ćete u kratkom roku dobiti email sa vlastitim linkom kojeg možete koristiti odmah.

I tvojih je 20% od svake kupnje koja dođe putem tvog linka što možeš pratiti na svome računu koji ste kreirali! Stanje svog računa možete pratiti na Whop stranici putem koje ćete odabrati način isplate svoje zarade.

-Tvoj Human LAB Hub Team!