Hot Seat

Hot seat

Dobrodošli u najekskluzivniji program na Human LAB Hub platformi – Hot Seat!

Ovdje nećemo okolišati, već te potičemo da postaneš najbolja verzija sebe i vodimo te na putu do ostvarenja tvojih ciljeva. Naša grupa od preko 40 iskusnih stručnjaka čeka te kako bi ti pružili personalizirane informacije, savjete i trikove iz raznih područja ljudskog postojanja i poslovanja.

Hot Seat je poseban program koji traje tjedan dana, omogućavajući ti da se intenzivno posvetiš svojim ciljevima. Jedini polaznik u grupi si TI što znači da ćeš imati priliku za osobno povezivanje i interakciju sa stručnjacima. To je prilika da postaviš svoja pitanja, dobiješ personalizirane savjete i dobiješ podršku koja će ti biti od neprocjenjive vrijednosti.

Ovaj program je namijenjen svima koji se suočavaju s izazovima vezanim uz zdravlje i trebaju pomoć raznih stručnjaka, koju je gotovo nemoguće dobiti na drugi način. Svi savjeti, konzultacije i mentorstvo pružaju se istovremeno, iza zatvorenih vrata, što čini Hot Seat jedinstvenim iskustvom.

Hot Seat je idealan i za one koji su na početku svog putovanja prema stručnosti. Ako želiš postati stručnjak u svom području i želiš stjecati znanja i iskustva od onih koji su već dugo u tom poslu, ovo je pravi program za tebe.

Ulaskom u Hot Seat, dobit ćeš pristup najboljim savjetima, trikovima i idejama za poboljšanje svog zdravlja, vještina i poslovanja od strane istinskih stručnjaka. Naši stručnjaci su strastveni u onome što rade i žele vidjeti kako i ti postižeš uspjeh u svom području.

Hot Seat nije samo program, već iskustvo koje će promijeniti tvoj život. Bit ćeš okružen vrhunskim stručnjacima i ljudima koji dijele tvoju strast i želju za uspjehom. Sjedni u vruću stolicu i dopusti da naši stručnjaci pomognu da postigneš sve svoje ciljeve. Budi spreman čuti ono što trebaš čuti, čak i ako to znači da ćeš morati donijeti teške odluke ili promijeniti svoje navike.

Hot Seat traje tjedan dana. A da bi pristupio Hot Seatu, moraš se prijaviti na našu listu čekanja. Kada dođe tvoj red, bit ćeš obaviješten, do tada je potrebno obaviti proces plaćanja. Sama naplata se vrši tek u trenutku tvojeg ulaska u Hot Seat.

Nemoj propustiti priliku biti dio ovog ekskluzivnog programa i transformirati svoj život. Spremi se za nevjerojatno iskustvo koje će te pokrenuti prema vrhuncima uspjeha. Hot Seat je tvoja prilika da se povežeš s najboljim stručnjacima iz područja kineziologije, nutricionizma, kineziterapije, fizioterapije, neuroznanosti, kondicijske pripreme, rekreativnog treninga i fitness business marketinga.

Zamisli samo koliko je vrijedno imati pristup ovom ekskluzivnom krugu stručnjaka koji su već ostvarili značajne rezultate u svojim područjima. Uz njihove savjete, ideje i znanja, tvoj put prema uspjehu bit će brži i učinkovitiji.

Kako bi postao dio Hot Seata, prvo se prijavi na našu listu čekanja. Kada dođe tvoj red, bit ćeš obaviješten i dobit ćeš upute za jednostavan proces plaćanja. Na taj način osiguravaš svoje mjesto u programu i ulazak u svijet transformacije.

Ne propusti priliku da se okružiš najboljim stručnjacima, ostvariš svoje ciljeve i promijeniš svoj život iz korijena. Prijavi se na listu čekanja za Hot Seat i kreni na put prema svojem najboljem “ja”.

Cijena Hot Seat Programa:

Proces prijave:


1) Na stranici ispuniti podatke za naplatu nakon čega idete na listu čekanja:
https://whop.com/human-lab?accessPassId=prod_gnmNpMNmozEHe
-naplata se izvršava tek u trenutku pristupa Hot Seat-u!

2) Nakon što ste potvrdili podatke o uplati dolje u poruku napisati slijedeće “I ja želim biti uspješan”

3) Pričekati na javljanje admina oko dogovora prvog slobodnog termina Hot Seat-a

4) Dok čekaš trenutak kada će tvoj život dobiti novi smisao ispuni slijedeće podatke i čuvaj ih do trenutka ulaska u Hot Seat:

  • Ime i Prezime:
  • Čime se bavim:
  • Stupanja obrazovanja formalno i neformalno:
  • Koga od stručnjaka želiš za svog Mentora u Hot Seat-u (Može biti bilo tko od Moderatora):
  • Što želim ostvariti u slijedećih 3 mjeseca:
  • Gdje se vidim za 5 godina:
  • Ako si tu zbog poslovnog unaprjeđenja onda opiši svoje poslovanje (Struktura i način rada):
  • Konkretna pitanja na koja želim odgovor (Što konkretnije pitanje to konkretniji odgovor, broj pitanja nije ograničen):
  • Najveći osobni ili poslovni problem s kojim sam trenutno suočen: