Podcast recommendation | The Oxygen advantage: Breathing training and where it is going

Kako slušam više podcast epizoda na dnevnoj bazi, od danas na ovoj platformi očekujte moje kritičke osvrte i preporuke svih onih koje smatram da mogu bit korisni za vaš rast i razvoj.

Baš da stereotipno prvo ne podijelim neku Huberman ili Peter Attia (The Drive) epizodu, dajem vam za početak insight u jednu od epizoda sa The Oxygen Advantage kreatorom i direktorom, trenerom i vlasnikom Buteyko Clinic International i predsjednikom Buteyko Professionals International. On i novinar Scott Carney diskutiraju o disanju.

Vježbe disanja su moćan alat koji može potpuno promijenit i podić razinu ne samo našeg performansa treninga već i generalnog zdravlja. Prakticiram ih redovno i očekujete da ću dijelit podcastove koji diskutiraju o temama vezanima uz disanje.

Ovu epizodu sam upikla jer u njoj ima dosta polemizacije poznate Wim Hof tehnike disanja pa me to zaintrigiralo jer je ponekad prakticiram i sama.
Svakako očekujte saznat zašto prakticiranje vježbi disanja bez neophodno potrebnog znanja, nadzora i uz svijest o njihovoj moći može bit opasno. Podsjetite se koliko je gurua u bespućima interneta i zašto nisu najbolja opcija. Saznajte zašto pred stresni event kad ste van sebe uputa: ‘Duboko udahnite’ nije možda najbolja opcija i još mnogo toga.

Epizoda:

Svakako istražite The oxygen advantage:
https://oxygenadvantage.com/patrick-mckeown-m-a-tcd/

Svakako vas pozivam na diskusiju i podjelu vaših iskustava bilo s Wim Hof metodom ili nekom drugom koju prakticirate ili ste isprobali!

Najbolji informativni Newsletter u svijetu fitnessa i zdravlja.

EVENTS