Upute za DISCORD

Sada kada ste se pretplatili na neki od naših programa, provjerite svoj email. Te kliknite na CLAIM DISCORD ROLES!

Prvenstveno je potrebno instalirati aplikaciju na mobilni uređaj/desktop ili pristupiti putem browsera. Te kreirati korisnički račun. Kako bi podigli razinu zaštite od zlouporabe i nasilnog ponašanja potrebno je unjeti i broj telefona unutar aplikacije. Mi nemamo uvid u taj broj, njega koristi samo Discord kako bi otežao spamanje i zlouporabu.

Kanali

Kanali se odnose na određenu temu i on njega čine skup soba okupljenih oko određene teme. Poput: Nutricionizam, fitness business marketing, kondicijska priprema i sl. No osim toga kanale čine i neke druge stvari poput Members area i Hot seat.

Događanja

Gore na vrhu popisa se nalazi soba pod nazivom Događanja. Na njoj se nalaze svi planirani događaji, od predavanja profesora do predavanja naših gostiju. Tu će se nalaziti i događaji Meetup-ova iz cijele regije koje će se redovito održavati. Ali i popis važnih događaja poput izlaska novih edukacija i sl. Svaki od događaja možete odabrati da vas se obavijesti o njemu pa savjetujem iskoristiti tu priliku za sve što vas zanima.

Sobe

Sobe su dijelovi kanala. Manji segment unutar svakog kanala kako bi se lakše pratila i komunicirala poruka i sadržaj.

-Postoje sobe u kojima nije moguće ništa pisati. One služe radi informiranja.

-Zatim tu su sobe poput #Kolekcija-znanja koja služi kao baza svih znanja podijeljenih po temama. Kolekciju znanja kreiraju isključivo moderatori no komentiranje i nadopunjavanje je svakako na svima vama da upotpunite svojim djelovanjem.
Ukoliko mislite da je potrebno otvoriti novu temu možete zatražiti profesora da pokrene tu temu.

#glavna-soba služi sa svu daljnju komunikaciju kako međusobno tako i sa profesorima. Tu se može objavljivati sve što mislite da bi bilo korisno jednoj zajednici oko zajedničke teme. Tu imate potpunu slobodu diskutirati i raspravljati, postavljati pitanja ali i nuditi odgovore. Sve osim dijeljenja sadržaja sa vlastitih društvenih mreža! Što je zabranjeno u potpunosti!

-Tjedni Open Mic – Ovo je zapravo pozornica na kojoj će jednom tjedno u dogovorenom terminu profesor ili neko od njegovih gostiju za vas održati predavanje ili će biti dostupan za Q&A. Dakle tjedan dana unaprijed će se odrediti datum kada će za vas na raspolaganju biti profesor kojeg ćete moći pogledati i poslušati te postavljati pitanja.

I tako na svakom Kanalu po određenoj temi!

Glavna pozornica

Glavna pozornica nalazi se na kanalu MEMBERS AREA!
Na glavnoj pozornici nastupat će gosti predavači iz cijele regije ali i svijeta. Održavat će se veća ili manja druženja. Za pristup glavnoj pozornici ne trebati biti pretplatnik platforme već samo trebate prihvatiti pravila u sekciji za pravila.

No to neće biti ono najbolje što vam možemo ponuditi. To ipak čuvamo za naše članove koji su svojom pretplatnom osigurali mjesta na privatnoj pozornici na kojoj će se dijeliti pravi dragulji znanja i praktičnih informacija najvećih stručnjaka.

VIP NETWORK CLUB

Ovo je potpuno skriveno od velike većine. A tako će i ostati. Služi samo onim koji su spremni biti u društvu najboljih u svijetu fitnessa, zdravlja i wellbeinga. Jesi li spreman?

MEMBERS AREA

#Server-lounge Služi za razgovor o svemu što nema veze s platformom.

#Predstavi-se Ovdje možete reći nekoliko riječi o sebi čime se bavite i što vas zanima. Zabranjeno je stavljanje linkova bilo kojeg tipa. Ako ne znate objasniti ono što radite bez da to i pokazujete onda ovo nije za vas.

#Scam-alert Kako bi upozorili svoje kolege na potencijalne prevare bilo kojeg tipa. Budi od koristi drugima!

#Fitness-oprema Tražiš/Nudiš nešto od opreme. Izvoli!

#Najave-događaja sve je zapravo jasno!

Ostalo

Za sva ostala pitanja i nedoumice molim javiti se Adminu ili ljubazno zamoliti nekog od profesora i drugih sudionika da vam pojasni.